Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

PRINCESS HORNY VS PAULO COELHO

Μια φορά κι έναν καιρό έγινε κάτι, καθόλου πρωτότυπο. Υπήρχε ένας βασιλιάς που είχε μια κόρη.

Η ιστορία αυτής της πριγκήπισσας λοιπόν, είναι λίγο πολύ όπως όλες. Μεγάλωσε μπλα μπλα μπλα. Ή, σε ένα όμορφο κάστρο, με πλούσιο κήπο με δέντρα και λουλούδια, με μεγάλη φροντίδα και στενή επίβλεψη όσον αφορά τους τρόπους και τη συμπεριφορά της και με εκπαιδευτές γύρω της να της μαθαίνουν καλή ορθογραφία, γλώσσα, μαθηματικά, μουσική, χορό, χειροτεχνία και όλα αυτά που κάνουν κάποιον καλλιεργημένο και ικανό, πόσο μάλλον μια κοπέλα σαν κι αυτή που έπρεπε ούτως ή άλλως να είναι προικισμένη. Φορούσε όμορφα φορέματα, έκανε μάσκες ομορφιάς, δίαιτα και διάβαζε βιβλία για τη μόδα, την ομορφιά και το ταντρικό σεξ.

Κι αυτή η νεαρή, είχε γίνει πια μια σωστή πριγκήπισσα. Αρκούντως όμορφη, μετρίως έξυπνη, ανεπίδεκτη καλλιέργειας και με μεγάλες προσδοκίες για τον έρωτα. Πολλά βιβλία περνούσαν απ’τα χέρια της και ουκ ολίγες ιστορίες είχε διαβάσει, εικονογραφημένες και μη, αν με πιάνεις, για πριγκήπισσες σαν κι αυτή, που όλες τους άξιζαν έναν «συνδυάζω εξωπραγματικά την ομορφιά με την καλοσύνη» πρίγκηπα και στο τέλος αν μη τι άλλο τον έπαιρναν. Και ήταν πια η ώρα να δοκιμάσει την τύχη της. Οι ορμόνες της την είχαν παραφουσκώσει και στον ύπνο της, κάθε βράδυ, έβλεπε άντρες.

Ένα πρωί, πήγε και βρήκε τον πατέρα της, του εξήγησε για την κατάστασή της και τον παρακάλεσε να κάνει κάτι, όπως κάνουν όλοι οι βασιλιάδες, για να της βρει έναν πρίγκηπα όμορφο και καλό να παντρευτεί.
Ο βασιλιάς ανέκαθεν ήταν νωθρός και μαλθακός και δεν είχε καμιά όρεξη να στήσει κάποια σειρά αγωνισμάτων για παληκαράδες, ούτε να κάνει κάποια οντισιόν για όμορφους πρίγκηπες και γενικά βαριόταν να ασχοληθεί με οποιοδήποτε ζήτημα. Η μητέρα της, είχε πεθάνει στη γέννα και είχε χάσει τον μοναδικό άνθρωπο που μπορούσε να της μάθει πώς να τυλίξει έναν άντρα με τον παραδοσιακό γυναικείο τρόπο και η μητριά της όπως πάντα, την φθονούσε, όπως και όλες τις υπόλοιπες γυναίκες και δεν υπήρχε περίπτωση να τη βοηθήσει να πάρει αυτό που θέλει, παρ’όλο που την κατανοούσε απόλυτα, στον αιώνα τον άπαντα.

Η πριγκήπισσα, μη μπορώντας να διαχειριστεί όλη αυτή την αδιαφορία, έγινε έξω φρενών και αποφάσισε πως τελικά η άποψη που είχε από πάντα για την οικογένειά της, ότι δηλαδή είναι όλοι τους αναίσθητοι και κρετίνοι ήταν πολύ δίκαιη. Αποφάσισε να βγει επιτέλους έξω από το κάστρο και να βρει άντρα μόνη της και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Και εδώ, αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια!

Ο πρώτος άντρας που συνάντησε ήταν ο φούρναρης. Χοντρός, γεμάτος τρίχες και ιδρωμένος όπως ήταν εκτός από από αποτροπιαστικό θέαμα, αποτέλεσε για τη μικρή πριγκήπισσα πρότυπο ανδρισμού. Δεν έχασε το χρόνο της, μπήκε μέσα στο φούρνο και άρχισε να του περιγράφει πόσο πολύ είχε ανάγκη από έναν άντρα, πόσο έξυπνη και καλή είναι και πόσο μεγάλος είναι ο πλούτος της, κυρίως ο εσωτερικός, γνωρίζοντας πως αυτός ο προλετάριος θα πετούσε τη σκούφια του για ζεστό –όπως το ψωμί του- χρήμα. Ο ασεξουαλικός λόγω συγκυριών φούρναρης, αφού επεξεργάστηκε την πληροφορία και για λίγο σκέφτηκε τον εαυτό του να κολυμπάει ηδονικά ανάμεσα σε φύλλα χρυσού, όντας όμως από έξη φιλότιμος, της είπε πως ίσως ήταν καλύτερα να ψάξει αλλού, μιας και αυτός ήταν παντρεμένος και δεν θα μπορούσε να αφήσει τη θαλπωρή της γυναίκας του ούτε τα πέντε του παιδιά στους πέντε δρόμους.

Η πριγκήπισσα, πρωτοφανώς εξοργισμένη, πήρε δρόμο και δρομάκι σίγουρη πως θα υπάρχει κάποιος άλλος που θα βρει να την πάρει. Ο επόμενος που συνάντησε, ήταν ο πιο άσχημος που υπήρχε. Παρ’ όλ’ αυτά, ήξερε πως ένας πολύ άσχημος άντρας, ήταν τόσο ανασφαλής που δεν θα έχανε την ευκαιρία να την κάνει δική του και μάλιστα να της κάνει όλα τα χατήρια από φόβο να μην την χάσει. Έτσι, έριξε τα μούτρα της και ταυτόχρονα την πρόταση, γεμάτη σιγουριά για τη θετική του απάντηση. Αυτός όμως της είπε πως δεν τη βρίσκει αρκετά ωραία και πως δεν άντεχε στην ιδέα να πάει με μια άσχημη γυναίκα που δεν είχε καν μεγάλα στήθη ή τουρλωτό κωλαράκι.

Η πριγκήπισσα, πρωτοφανώς προσβεβλημένη, πήρε δρόμο και δρομάκι για να ψάξει για τον επόμενο υποψήφιο σύντροφο, ενώ παράλληλα αναρωτιόταν τί σκατά γυναικείες συμβουλές ήταν αυτές που διάβαζε στα βιβλία για ανερχόμενες πορνοστάρ.

Ο επόμενος άντρας που βρέθηκε μπροστά της, ήταν ο πιο όμορφος που είχε δει ποτέ. Αμέσως, κατάλαβε πως έψαχνε εντελώς λανθασμένα, πως καμιά έκπτωση δεν χωρούσε στον έρωτα, και πως όταν μπορείς να πέσεις στο κρεβάτι με έναν τέτοιον άντρα, γιατί να το κάνεις με κάποιον άλλον. Τον πλησίασε και του παρέθεσε με σαφήνεια όλους τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να την κάνει δική του. Και να που ο νεαρός ομορφούλης , έτυχε να περνάει μια φάση ρομαντισμού. Της εξήγησε πως ήταν αδύνατο να πάει με μια γυναίκα με την οποία δεν είναι ερωτευμένος και αντίστοιχα κι αυτή μαζί του, αφού μετά τις αμέτρητες βραδιές σεξ με τυχαίες γυναίκες είχε χορτάσει σαρκικά, αλλά παράλληλα είχε αδειάσει συναισθηματικά.
Την προέτρεψε να δοκιμάσει κι αυτή να κάνει το ίδιο και να αφήσει κατά μέρους τους
πρόσκαιρους οργασμούς και έφυγε.

Η πριγκήπισσα, πρωτοφανώς σοκαρισμένη, έκατσε στην άκρη του δρόμου για να σκεφτεί. Να σκεφτεί, πόσα είχε χάσει κλεισμένη σ’ αυτό το κάστρο που δεν είχε να της προσφέρει καμία αληθινή ερωτική εικόνα πέρα από το μπαμπά της να πηδάει τη μητριά, πώς παραπλανήθηκε από όλον αυτό τον έντυπο τύπο που έκανε το σεξ να φαντάζει απλή υπόθεση, πώς έπεσε στη λούμπα του «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» και πώς είναι δυνατόν να πρέπει μια κοπέλα σαν κι αυτή να προσπαθήσει τόσο πολύ για κάτι στη ζωή της. Αυτή, που δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνει. Τότε, η αφύπνιση στη ζωή της πριγκήπισσας έγινε γεγονός και η ματαιοδοξία πιο πολύ εχθρός, παρά σύμμαχός της.

Η πριγκήπισσα πέταξε από πάνω της κάθε ίχνος ελιτισμού, νοίκιασε ένα δωμάτιο στο φτηνό μοτέλ του χωριού και πήγαινε κάθε βράδυ στο σαλούν για να γίνει φέσι, σαν μια κοινή –και απίστευτα φτηνή- πόρνη , προσπαθώντας ανελέητα να βρει μεθόδους σαγήνης και αποπλάνησης ανδρών. Σταδιακά, άρχισε να ανακαλύπτει την πραγματική ερωτική της ταυτότητα και τα βίτσια της στο κρεβάτι και βελτιωνόταν τεχνικά κάθε μέρα και πιο πολύ.

Μα πάνω απ’ όλα και ύστερα και μέσα απ’όλα αυτά, η ξαναμμένη αυτή πριγκήπισσα κατάλαβε τελικά το πιο σημαντικό και ουσιαστικό πράγμα.

Πως όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου